Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Dongguan Jinyan Intelligent Technology Co., Ltd. 86-755-86863836 ivy.jyznsecu@hotmail.com

Nieuws

Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Hoe te om de correcte Scanners van de Röntgenstraalbagage te kiezen

Hoe te om de correcte Scanners van de Röntgenstraalbagage te kiezen

August 29, 2020

Van de van het röntgenstraalbagage/pakket/bagage de scannerapparaten zijn weergavesystemen voor de voorafgaande bepaling van de aanwezigheid van gevaarlijke substanties in het pakket. Dit product wordt meer en meer belangrijk in de voorwaarden van vandaag waar de veiligheid zeer belangrijk is.

 

Onze diensten zijn Verkoop, Installatie, het Opdragen en aan de gang zijnde Onderhoud van Röntgenstraalscanners.

 

 

Ons gamma van Röntgenstraalscanners is verdeeld in de volgende categorieën: De handbagage, de Ruimbagage en de Lading en de Palletscanners, de belangrijkste differentiators wanneer het selecteren van uw Röntgenstraalscanner zijn: De tunnelgrootte, kiest of Dual View, 3D Weergave en Röntgenstraalpenetratie uit.

 

 

Er zijn vele verschillende modellen beschikbaar voor de scanner van de Röntgenstraalbagage, afhankelijk van de plaats en het doel van de Röntgenstraalscanner. De tunnels van de x-ray bagagescanner worden volgens de te gebruiken plaats bepaald.

 

50x30 de tunnels zijn gewoonlijk geschikt voor plaatsen ingegaan met handtassen, zoals winkelcomplexingangen, openbare instellingen en organisaties; als grootte van het pakket om gecontroleerde verhogingen te zijn; 65x50, zal 80x65, of 100x100 geschikter zijn. De plaatsen zoals luchthavens, busterminals, hotelingangen zouden apparaten met grote tunnelmetingen moeten verkiezen.

 

Een andere belangrijke eigenschap van de scanner van de Röntgenstraalbagage is het vermogen van de generator. Volgens de generatormacht, kan x-ray scanner 2 geven of 4 kleurenbeelden, kunnen organisch-anorganische scheiding maken.

 

Wij voeren over de hele wereld onze x-ray bagagescanner uit.